Mijn eerste snorkel les was geweldig!

snorkel les

Wat heb ik genoten tijdens mijn eerste snorkel les. Vroeger wilde ik dit al leren, maar het is er nooit van gekomen. Daarom ben ik nu op een wat latere leeftijd hiermee begonnen. Eigenlijk kwam het omdat ik was verhuisd naar Purmerend en laat hier nou een duikcentrum zitten. Toen ik hier achter kwam ben ik meteen naar binnen gelopen en heb om informatie gevraagd. Ook zat er bij het informatie materiaal een inschrijfformulier, die ik meteen heb ingevuld. Een week later stond ik met zwemkleding aan te wachten aan de rand van het zwembad. Er waren meerdere cursisten die allemaal wilden leren snorkelen. snorkel les

Wat een interessante snorkel les

Nadat ik de nodige informatie bij dit duikcentrum had gehaald, ben ik eerst naar een les geweest om vanaf de zijkant te kijken wat er zoal werd geleerd. Het bijzondere aan deze lessen is,  dat er volgens de  SSI systeem les wordt gegeven. Dit betekend dat alle lessen uit een  theorie- en een praktijkgedeelte bestaan. Maar voordat ik met een certificaat kan gaan pronken, moet ik eerst aan mijn eerste les deel gaan nemen. Ik moet zeggen dat ik hier bijzonder genoten heb en kan niet wachten tot ik de buitenlandse zeeën kan gaan ontdekken.